فعالیت های مرکز مقالات Persian_Category معرفی مرکز تحقیقات ژنتیک پزشکی (2)

معرفی مرکز تحقیقات ژنتیک پزشکی (2)

معرفی مرکز تحقیقات ژنتیک پزشکی

مرکز تحقیقات ژنتیک پزشکی در سال 1389 به ریاست جناب آقای دکتر محمدرضا عباس زادگان در دانشگاه علوم پرشکی مشهد به تصویب رسید و تا کنون مجری طرح های تحقیقاتی متعدد بوده است. اهداف این مرکز، انجام پژوهشهای کاربردی و بنیادی در زمینه پلی مورفیسمهای جمعیتی و بیماریهای ژنتیکی در جهت اصلاح و بهبود کیفیت ارائه خدمات بهداشتی درمانی به بیماران و جامعه می باشد.

منابع مالی مرکز:

اساتید موسس این مرکز سابقه خوبی برای جذب بودجه از مراجع مختلف کشوری و بین الملل مانند ذیل دارند:
معاونت پژوهشی دانشگاه
استانداری خراسان رضوی
بهزیستی خراسان رضوی
صندوق حمایت از پژوهشگران ریاست جمهوری

EMRO(Eastern Mediterranean Regional Office of WHO
EMGEN (The Eastern Mediterranean Health Genomics and
(Biotechnology Network
مرکز تحقيقات ژنتیک پزشکی در شهر مقدس مشهد در استان خراسان رضوی در کشور ايران واقع شده است.

آدرس پستی:
مشهد،میدان آزادی، پردیس دانشگاه، دانشکده پزشکی، مرکز تحقیقات ژنتیک پزشکی